Të nderuar klientë, për të konfirmuar porosinë tuaj ju lutemi plotësoni të dhënat e nevojshme dhe më pas klikoni butonin “Dërgo”.
Faleminderit që zgjodhët Beren Store.

Rruga
Lagjja
Qyteti
Të nderuar klientë,
Beren Store ju garanton origjinalitetin e produkteve të reklamuara në faqen tonë dhe ju siguron që çdo produkt është i njëjtë me përshkrimin përkatës. Beren Store nuk ofron mundësi ndërrimi apo kthimi për produktet e porositura. Beren Store ju mundëson dërgesa të shpejtë në Shqiperi dhe Kosovë brenda 15 ditëve që nga data e marrjes së porosisë me çmimet më optimale.
Faleminderit për mirëkuptimin.